A DOTT Kft. bemutatása

Fõbb tevékenységi területeink

Strukturált számítástechnikai rendszerek

Beszállítóink

Garancia, garanciaidon túli szolgáltatások és rendszerfelügyelet A DOTT Kft. kiemelten foglalkozik a garanciális kötelezettségek ellátásán felül a garanciaidon túli szoftver és hardver szolgáltatásokkal, ami azt jelenti, hogy a rendszer átadását követoen is szoros kapcsolatot tartunk fent megrendeloinkkel, azok minél eredményesebb muködése érdekében.
Hálózati adatvédelmi rendszerek A DOTT Kft. a hálózati adatvédelem minden szintjén a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja megrendeloinek (fizikai biztonság megvalósítása, felhasználók azonosítása, felhasználói kompetenciák elhatárolása).
Telefonhálózatok Egyaránt vállaljuk épületen belüli és kívüli, hagyományos és optikai rendszerek kiépítését, telefonközpontok telepítését.
Épületfelügyeleti és biztonságtechnikai rendszerek Ami egyaránt jelenti épületfelügyeleti és biztonságtechnikai rendszerek (tuzjelzo, gázérzékelo, behatolásjelzo, videós megfigyelo és belépteto rendszerek) tervezését, telepítését, karbantartását, a megfelelo berendezések szállítását, telepítését és konfigurálását.