A DOTT Kft. bemutatása

Fõbb tevékenységi területeink

Strukturált számítástechnikai rendszerek

Beszállítóink

Elkötelezettség a nyitott rendszerek felé

A strukturált kábelhálózat a nyílt rendszer kapcsolatok koncepcióján alapul. Ez azt jelenti, hogy a strukturált kábelhálózat képes arra, hogy támogassa a több gyártótól származó készülékeket és protokolokat, melyeket egyidejuen képes kiszolgálni a másik rendszer zavarása nélkül. A strukturált kábelhálózat a létezo és a jövobeli hálózatok rendszere. Minden komponense azonos csatlakozási felületekkel rendelkezik. Az átviteli közeg réz vagy optikai kábel.

Napjaink strukturált kábelhálózati szabványai

Ha a szabványok eloírásait követjük a strukturált kábelhálózatok tervezése és kivitelezése során, akkor teljes kompatibilitás érheto el a létezo és a jövobeli rendszerek között. Ezek meghatározzák az egyedi kapcsolatok támasztotta követelmények teljesítését.
A Class D (100 MHz-es) kapcsolatok megfeleloen installált category 5-ös kábelekbol és a kapcsolódó hadverekbol állnak, amelyek teljes integrációra képesek minden jelenleg ismert 1 Gbps-os átviteli sebességu protokollal.
A Class E (250 MHz), F (700 MHz) rendszerek komponensei már rendelkezésre állnak, de nemzetközi szabvány híján, az egyes konkrét paramétereknek való megfeleloség még nem biztosítható.